Voor JOU

WIIFM…
Sinds kort heb ik de WIIFM-factor leren kennen: What’s In It For Me?!
Waar blijven ze ’t halen, die letterwoorden om ‘gemakkelijker’ je boodschap over te brengen :-p

Anyway, tijd voor the real deal… De columns mogen dan wel leuk zijn, maar What’s In It For You? Wat heeft dit hele schrijfgebeuren jou als lezer te bieden?

Als lotgenoot mag het duidelijk wezen: ik kan je vertellen hoe ik beter ben geworden en welke ankerpunten ook voor jou  kunnen werken… en ZULLEN werken, wanneer je volhoudt en het werken aan jouw herstel als absolute prioriteit stelt!

Als geïnteresseerde derde geniet je misschien gewoon van het lezen, van de verrijking om een stukje van iemands leven (in dit geval mijn leven) te mogen delen of van de inspiratie om ook voluit voor jouw persoonlijke dromen te gaan…

Veel mensen kennen bovendien ergens wel iemand die een uitdaging heeft met gezondheidsitems, van heel dichtbij of vanop afstand. Niet alleen de persoon met gezondheidsuitdagingen zelf komt voor grote vraagtekens te staan, ook de personen uit diens naaste omgeving stellen zich vaak veel vragen waar niet meteen een antwoord op lijkt te komen. Ook hierbij kan ik helpen.

Geloof me vrij, ik beweer niet dat ik de antwoorden kan bieden… Ik kan enkel mogelijke zienswijzen aanbieden om beter met uitdagingen op gezondheidsvlak om te gaan. Op de vraag ‘waarom?’ bestaat volgens mij trouwens geen afdoend en bevredigend antwoord. Het enige wat je met deze vraag kan doen, is ze loslaten… Ze loslaten en in actie gaan. Hoe gering die actie ook is… Het is de eerste stap naar een beter leven!

Ben je gebeten om te weten?!  😉
Ben je benieuwd naar wat ik jou nog meer te bieden heb?
Klik dan rechts onderaan op het vakje ‘Volg’. Geef vervolgens even je mailadres door (dat enkel ikzelf te lezen krijg) en je krijgt in de toekomst automatisch mijn nieuwe “posts” per mail toegestuurd.

Tot schrijfs,

Lies

©MijnHerstel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s